Αντίο ακμή και κακή ψυχολογία

Αντίο ακμή και κακή ψυχολογία

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για εμάς από το να λαμβάνουμε μηνύματα από πελάτες μας, που μας λένε ότι το προϊόν μας έκανε την ζωή τους καλύτερη 

 

"Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους παρασκευαστές αυτού του υπέροχου ελιξιρίου που με βοήθησε με την ανυπόφορη ακμή! Το πρόσωπό μου ήταν γεμάτο σπυράκια και μαύρα στίγματα , ήμουν απελπισμένος. Για ένα διάστημα έπαιρνα χάπια και η κατάσταση είχε καλυτερέψει, όταν σταμάτησα τα χάπια, τα σπυριά εμφανίστηκαν και πάλι. Είδα στο μπάνιο το ανθόνερο λεβάντας της Ina Essentials, της αδερφής μου. Την ρώτησα τι είναι και πώς το χρησιμοποιεί, μου εξήγησε ότι είναι για την ακμή και ότι απλά το βάζει με λίγο βαμβάκι πρωί και βράδυ.
Μου φάνηκε εύκολο και αποφάσισα να αρχίσω να το βάζω και εγώ. Ήμουν έκπληκτος που μέσα σε λίγες μέρες άρχισαν να βελτιώνονται οι ουλές μου. Συνέχισα να το χρησιμοποιώ τακτικά, επειδή είχα την αίσθηση ότι λειτουργεί πραγματικά. Παραγγείλαμε με την αδερφή μου καθώς πετύχαμε μια πολύ καλή προσφορά . Μετά από δύο μήνες, οι φίλοι μου άρχισαν να με ρωτούν τι έχω κάνει με το δέρμα μου - τα σπυράκια μειώθηκαν, η επιδερμίδα μου ήταν πιο καθαρή, δεν είχα τόσα πολλά μαύρα στίγματα στη μύτη μου. Σιγά σιγά η αυτοπεποίθηση μου άρχισε να ανεβαίνει. Με τη νέα μου φωτογραφία στο Tinder είχα πολύ καλά αποτελέσματα 🙂. Ευχαριστώ ειλικρινά! Το μειονέκτημα είναι ότι μυρίζει έντονα και κάπως δυσάρεστα. Αλλά, γούστα είναι αυτά.

 

Αγορά τώρα με PayPal
Πληρώστε με αντικαταβολή ή με τους παρακάτω τρόπους

"Ένας σκοπός πέρα από το κέρδος: Πώς η εταιρεία μας συνεισφέρει ενεργά "

Στην Ιnaessentials, πιστεύουμε στο να δίνουμε πίσω στις κοινότητες που μας έχουν υποστηρίξει. Για αυτό είμαστε περήφανοι που παρέχουμε επαγγελματικές ευκαιρίες σε άτομα που αποτελούν μέλη μειονοτήτων , βοηθώντας έτσι στο να υποστηρίζονται οικονομικά και στο να χτίσουν ένα λαμπρό μέλλον . Επιλέγοντας τα βιολογικά μας προϊόντα ,δεν επενδύετε μόνο στην υγεία, την ευεξία και την ομορφιά , αλλά συνεισφέρετε θετικά στις ζωές άλλων. Ελάτε μαζί μας να κάνουμε την διαφορά σήμερα .