Η Μαρία Ραλτσέβα κρατά βαλσαμόχορτο.

Η φυσική λύση για την ψωρίαση: Hydrolina Βαλσαμόχορτου

Ως μητέρα και επιχειρηματίας, καταλαβαίνω πόσο σημαντική είναι η χρήση φυσικών προϊόντων τόσο για εμένα όσο και για την οικογένειά μου. Γι' αυτό το λόγο, είμαι ενθουσιασμένη να σας παρουσιάσω την τελευταία μας λύση στη φροντίδα του δέρματος: το Οργανικό Νερό Βαλσαμόχορτου - Hydrolina. Πρόκειται για ένα προϊόν φτιαγμένο από τη φύση και προερχόμενο από τους δικούς μας κήπους, που παρέχει μια μακροχρόνια λύση στην ψωρίαση.

Hydrolina Βαλσαμόχορτου

Το Ταξίδι μας

Να ξεκινήσεις μια επιχείρηση δεν είναι ποτέ εύκολο, αλλά με τη στήριξη του συζύγου μου και των παιδιών μου, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια μάρκα που αντικατοπτρίζει το πάθος μας για τη φυσική ομορφιά. Η οικογένειά μας συνεργάζεται για την καλλιέργεια των καλύτερων οργανικών συστατικών και είμαστε περήφανοι που μπορούμε να σας προσφέρουμε τα οφέλη της φύσης απευθείας.

Γιατί πιστεύουμε στο Βαλσαμόχορτο για την ψωρίαση

Το Βαλσαμόχορτο, ένα φυτό με μακρά ιστορία χρήσης στην παραδοσιακή ιατρική, έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό στην καταπολέμηση της ψωρίασης. Το οργανικό ανθόνερο Βαλσαμόχορτου - Hydrolina προέρχεται από τα πιο εκλεκτά άνθη Βαλσαμόχορτου και είναι ειδικά διαμορφωμένο για να καταπραΰνει και να ενυδατώνει το ερεθισμένο δέρμα.
Η επιστημονική βάση της εφαρμογής του βασίζεται στην υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδη συστατικά, τα οποία μειώνουν την ερυθρότητα και καταπραΰνουν το ερεθισμένο δέρμα. Στις δικές μας κλινικές δοκιμές, παρατηρήσαμε σημαντική βελτίωση της ενυδάτωσης του δέρματος και μείωση των συμπτωμάτων της ψωρίασης σε πάνω από το 90% των συμμετεχόντων με ψωρίαση μετά τη χρήση του βιολογικού ανθόνερου βαλσαμόχορτου  μας για μόλις 4 εβδομάδες.
Vasil Ralchev κρατόντας την Hydrolina βαλσαμόχορτου


Η ποιότητα αποτελεί προτεραιότητα

Στην InaEssentials, πιστεύουμε στη χρήση μόνο των καλύτερων συστατικών και το βιολογικό ανθόνερο βαλσαμόχορτου - Hydrolina δεν αποτελεί εξαίρεση. Εφαρμόζουμε μια βιοδυναμική προσέγγιση στη γεωργία και εμπλουτίζουμε το βαλσμαμόχορτο με ένα διάλυμα που προέρχεται από άγρια συλλεγμένη ουρτική, που μαζεύεται κατά την πανσέληνο, για να διατηρήσουμε την ισχύ και την αποτελεσματικότητα του  βαλσαμόχορτου μας.

Προσωπική Προσέγγιση

Είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και μιας προσωπικής προσέγγισης, και γι' αυτό το λόγο απαντάμε προσωπικά σε όλα τα μηνύματα που λαμβάνουμε στο Facebook και στο Instagram. Με περισσότερα από 80.000 μπουκάλια να έχουν πουληθεί και μόλις λίγες επιστροφές, είμαστε περήφανοι για τον αντίκτυπο που είχε το προϊόν μας στις ζωές  τόσων ανθρώπων. Πάνω απ' όλα, είμαστε περήφανοι για την αλλαγή που προσφέρει αυτό το προϊόν στους πελάτες μας!

"Εντάξτε τις Φυσικές Λύσεις στη Ρουτίνα Περιποίησης του Δέρματός σας"

Το βιολογικό  μας ανθόνερο βαλσαμόχορτου - Hydrolina είναι εύκολο στη χρήση: απλώς εμποτίστε ένα βαμβακερό δίσκο ή απλό βαμβάκι στο ανθόνερο και απλώστε το στις προβληματικές περιοχές όπου χρειάζεται. Χρησιμοποιήστε το συστηματικά για καλύτερα αποτελέσματα και απολαύστε τα οφέλη της καταπράυνσης και της ενυδάτωσης του δέρματος σε μικρό χρονικό διάστημα. Είτε αντιμετωπίζετε ψωρίαση είτε απλώς θέλετε να βελτιώσετε την υγεία του δέρματός σας, το βιολογικό μας ανθόνερο βαλσαμόχορτου - Hydrolina αποτελεί την ιδανική λύση.

Βαλσαμόχορτου υπάρχοντα

Δοκιμάστε και Θα Πειστείτε

Έχουμε πίστη στο προϊόν μας και θέλουμε να το αγαπήσετε κι εσείς. Γι' αυτό προσφέρουμε πλήρη επιστροφή χρημάτων αν δεν υπάρξει καμία επίδραση, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ να επιστρέψετε το προϊόν. Ως οικογενειακή επωνυμία , δεσμευόμαστε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες μας.
Δοκιμάστε το βιολογικό μας ανθόνερο βαλσαμόχορτου  - Hydrolina κατά της ψωρίασης. Χρησιμοποιήστε τον εκπτωτικό κωδικό : ina20 για έκπτωση 20% στην πρώτη σας παραγγελία.
 
Η ιστοσελίδα μας: https://inaessentials.gr/ 
 

Βρείτε την καλύτερη προσφορά για αυτό το προϊον ΕΔΩ
👇 Πατήστε το κουμπί παρακάτω για να δείτε όλα τα προϊόντα μας 👇

"Ένας σκοπός πέρα από το κέρδος: Πώς η εταιρεία μας συνεισφέρει ενεργά "

Στην Ιnaessentials, πιστεύουμε στο να δίνουμε πίσω στις κοινότητες που μας έχουν υποστηρίξει. Για αυτό είμαστε περήφανοι που παρέχουμε επαγγελματικές ευκαιρίες σε άτομα που αποτελούν μέλη μειονοτήτων , βοηθώντας έτσι στο να υποστηρίζονται οικονομικά και στο να χτίσουν ένα λαμπρό μέλλον . Επιλέγοντας τα βιολογικά μας προϊόντα ,δεν επενδύετε μόνο στην υγεία, την ευεξία και την ομορφιά , αλλά συνεισφέρετε θετικά στις ζωές άλλων. Ελάτε μαζί μας να κάνουμε την διαφορά σήμερα .