ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ – Η ΝΕΑ ΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ

ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ – Η ΝΕΑ ΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ

InaEssentials-Ydroviotiko

 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και τους χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες που δοκίμασαν το Βιολογικό Νερό Λεβάντας και βρήκαν λύση στα δερματικά τους προβλήματα , εμείς στην InaEssentials θέλαμε να προσφέρουμε κάτι ακόμα καλύτερο. Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται από νέους ανθρώπους, γεμάτους ενέργεια, περιέργεια και διψα για νέες καινοτομίες. Αρχίσαμε να εξετάζουμε τα σχόλια των πελατών μας και αναλύσαμε τι άλλο χρειάζονται. Στόχος μας ήταν να ανεβάσουμε το επίπεδο των προϊόντων μας.

Αφιερώσαμε χρόνο, επιθυμία και αγάπη σε πολλή εργαστηριακή έρευνα και πολλή σκληρή δουλειά για να δημιουργήσουμε κάτι στο οποίο πιστεύουμε ακράδαντα σήμερα. Κάναμε πολλές δοκιμές, και θυσίες, αλλά άξιζε τον κόπο! Σήμερα μπορούμε με περηφάνια να πούμε ότι προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΡΟΪΟΝ με 100% φυσικά συστατικά, που αναπτύχθηκε με βάση τις τελευταίες τεχνολογίες καλλυντικών.

Ας γνωρίσουμε το Υδροβιοτικό της InaEssentials – Λεβάντα & Μέντα

Το Υδροβιοτικό – Λεβάντα & Μέντα της InaEssentials είναι μια μοναδική, καινοτόμος φόρμουλα. Συνδυάζει 100% βιολογικό υδρολάτη λεβάντας και 100% βιολογικό υδρολάτη μέντας με Lentimyrt – μεταβιοτικό σύμπλεγμα Μυρτιάς και Μαστιχόδεντρου.

InaEssentials-Ydroviotiko
  • 100% Βιολογικό Νερό Λεβάντας από τα Βιολογικά μας χωράφια - μια φυσική λύση για την καταπολέμηση της ακμής και των μαύρων στιγμάτων

    Η ακμή και τα μαύρα στίγματα είναι κοινά δερματικά προβλήματα, ειδικά μεταξύ των εφήβων. Γι' αυτό εμείς στην InaEssentials δημιουργήσαμε μια αποτελεσματική και 100% φυσική λύση. Χάρη στη βιολογική μέθοδο καλλιέργειας, το νερό έχει διατηρήσει την ικανότητά του να καθαρίζει τους πόρους του προσώπου και έτσι να προλαμβάνει την ακμή και τα μαύρα στίγματα. Το νερό λεβάντας είναι τέλειο για το λιπαρό δέρμα, λόγω των ιδιοτήτων του που ρυθμίζει το pH.

  • 100% βιολογικό νερό μέντας – συσφίγγει και κάνει ματ την επιδερμίδα

    Το νερό μέντας είναι η τέλεια καθημερινή προσθήκη στην περιποίηση του δέρματός σας εάν έχετε μάλλον ξηρό δέρμα. Θα το ενυδατώσει και θα φέρει μια αίσθηση φρεσκάδας. Το πιο σημαντικό, τα ενεργά συστατικά της μέντας καθαρίζουν σε βάθος τους πόρους και ρυθμίζουν το υπερβολικό σμήγμα.

  • Μυρτιά

    Η μυρτιά είναι ένα κρυμμένο διαμάντι στον κόσμο της περιποίησης δέρματος! Έχει αποδειχθεί κλινικά ότι μειώνει την ακμή μειώνοντας τον αριθμό του ερυθήματος. Το φυτό βοηθά στην εξάλειψη των κακών μικροοργανισμών από το δέρμα – ειδικά αυτούς που μαζεύουμε όλη την ημέρα όταν είμαστε έξω, λόγω της μεγάλης αντιβακτηριδιακής του δράσης στο δέρμα του προσώπου. Η Μυρτιά είναι πολύ αποτελεσματικη για την αφαίρεση του σμήγματος και των νεκρών κυττάρων του δέρματος και για να εξασφαλίσει μια υγιή φυσική λάμψη στο δέρμα σας!

  • Μαστιχόδεντρο

    Η μαγεία της Μεσογείου! Πλούσιο σε βιταμίνη Ε, Ωμέγα 6 και 9, το φυτό έχει ισχυρές αντισηπτικές και θεραπευτικές ιδιότητες. Είναι πραγματικά ό,τι καλύτερο μπορεί κανείς να βάλει στο ερεθισμένο και ευαίσθητο δέρμα του!

  • Μεταβιοτικό Lentimyrt – ενισχυτικό πολλαπλών επιπέδων

    Η Μυρτιά και το Μαστιχόδεντρο υποβάλλονται σε επεξεργασία για να ενισχύσουν τα φυτικά συμπλέγματα των φυτών, μετατρέποντας τις αδρανείς ίνες σε ακόμη πιο ενεργά συστατικά χάρη στη ζύμωση. Το Lentimyrt υποστηρίζει το δέρμα λόγω της ικανότητάς του να:

    - βελτιώνει την λειτουργία του δερματικού φραγμού σε διαφορετικά επίπεδα.
    - ρυθμίζει θετικά τη βιοποικιλότητα της μικροχλωρίδας του δέρματος - δεν βλάπτει τα καλά βακτήρια στο δέρμα και καταπολεμά ενεργά τους κακούς μικροοργανισμούς.
    - αυξάνει την αντιοξειδωτική άμυνα του δέρματος.
    - ενυδατώνει αποτελεσματικά το δέρμα.
    - Αυξάνει το σχηματισμό υδρολιπιδικού φιλμ – γνωστός και ως σωματοφύλακας του δέρματος.


    Και γιατί είναι καταπληκτικό όλο αυτό;

 

InaEssentials-Ydroviotiko

Η ζύμωση των φυτών και το αποτέλεσμα – βιοτικά - είναι η μεγαλύτερη καινοτομία στα καλλυντικά περιποίησης του δέρματος τον τελευταίο καιρό, καθώς ομαλοποιούν το φυσικό μικροβίωμα και μας βοηθούν να επιτύχουμε όμορφο, υγιές, λαμπερό δέρμα. Ακούγεται καταπληκτικό, σωστά;

Ας ρίξουμε μια προσεκτική ματιά στους τρεις τύπους βιοτικών - τα πρεβιοτικά, τα προβιοτικά και τα μεταβιοτικά, και τι ρόλο μπορούν να έχουν στην περιποίηση του δέρματος.

ΠΡΕΒΙΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Τα πρεβιοτικά είναι βασικά η φυσική πηγή τροφής των προβιοτικών και όταν εφαρμόζονται τοπικά στο δέρμα, μπορούν να έχουν διάφορα οφέλη:

- για την αντιστάθμιση ορισμένων παραγόντων που μπορεί να οδηγήσουν σε ερυθρότητα, γι' αυτό πολλά προϊόντα κατά της ερυθρότητας μπορούν να περιλαμβάνουν μια σημαντική δόση πρεβιοτικών.

- να μειώσει τα σημάδια γήρανσης

- για μείωση της ξηρότητας.

Τα πρεβιοτικά στην περιποίηση του δέρματος εμφανίζονται σαν φυτικά σάκχαρα (ραμνόζη, φρουκτοολιγοσακχαρίτες) ή εκχυλίσματα από φυσικές πηγές με υψηλή περιεκτικότητα σε πρεβιοτικά (βρώμη ή κριθάρι). Συνήθως θα βρείτε πρεβιοτικά σε ενυδατικές κρέμες και ορούς, ακόμη και σε ορισμένες θεραπείες που μειώνουν την ερυθρότητα.

ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Τα προβιοτικά διατηρούν ή βελτιώνουν την υγεία του εντέρου σας, αλλά έχουν επίσης ένα πρόσθετο όφελος για το δέρμα. Φροντίζουν τους ζωντανούς οργανισμούς που βοηθούν στο να διατηρήσετε το μικροβίωμα σας δυνατό και υγιές, ειδικά εάν συνδυάζονται με πρεβιοτικά.

Καθώς γερνάμε, το pH του δέρματος αυξάνεται, γι' αυτό και όσο μεγαλώνουμε, το δέρμα μας γίνεται όλο και πιο ξηρό. Ταυτόχρονα, το πιο ξηρό δέρμα σημαίνει λιγότερα καλά βακτήρια και περισσότερα «κακά» βακτήρια που μπορούν να επηρεάσουν την εμφάνιση και την υγεία του δέρματός μας. Η προβιοτική φροντίδα του δέρματος έχει σκοπό να αποκαταστήσει την ισορροπία στο μικροβίωμα και να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της γήρανσης.

InaEssentials-YdroviotikoΤα προβιοτικά όπως οι Γαλακτοβάκιλλοι, το ρύζι ή οι Σακχαρομύκητες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη μείωση των εστιών ακμής, τη μείωση της ξηρότητας και μπορούν ακόμη και να βοηθήσουν με το έκζεμα.
ΜΕΤΑΒΙΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ
Τα μεταβιοτικά βοηθούν επίσης στην υποστήριξη των καλών βακτηρίων που ζουν στο δέρμα μας, αλλά ο ρόλος τους είναι να καταπολεμούν και τα κακά βακτήρια.

Τα μεταβιοτικά παράγονται συχνά κατά τη διαδικασία ζύμωσης των προβιοτικών βακτηρίων - παίρνοντας το καλύτερο και από τους δύο «κόσμους». Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων δέρματος:

- μείωση του σμήγματος.

- προστασία από τους ρύπους.

- καταπραϋντικό στις φλεγμονές του δέρματος.

- λείανση της υφής του δέρματος.

Βρίσκονται συνήθως σε ορούς για την υποστήριξη των ενεργών συστατικών, όπως τα σαλικυλικά οξέα ή ακόμα και τα προϊόντα ρετινόλης.

ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΕ ΒΙΟΤΙΚΑ;

Απολύτως! Ας συνοψίσουμε – χρειάζεστε πρεβιοτικά για να τροφοδοτήσετε τα προβιοτικά, τα οποία περνούν από ζύμωση για να μας δώσουν το καλύτερο και τελικό προϊόν – το μεταβιοτικό.


Τα πρεβιοτικά είναι τροφή για τα βακτήρια και λειτουργούν για να θρέψουν και να εμπλουτίσουν το μικροβίωμα, ενώ τα μεταβιοτικά χρησιμοποιούν προϊόντα λύσης ή μη ζωντανά υποπροϊόντα καλών βακτηρίων για να αλληλεπιδράσουν με τα υπάρχοντα βακτήρια του δέρματος. Αυστηρά μιλώντας, τα προβιοτικά είναι το όνομα για τους πραγματικούς οργανισμούς που ζουν στο μικροβίωμα, αλλά, σύμφωνα με τον Bowe, η χρήση αυτών των ζωντανών καλλιεργειών στην περιποίηση του δέρματος θα ήταν δύσκολη, καθώς θα απαιτούσε συντηρητικά.



Γιατί χρειάζεστε το Υδροβιοτικό της InaEssentials;

Αν και είναι αόρατοι με γυμνό μάτι, οι μικροοργανισμοί που ζουν στο δέρμα μας είναι απαραίτητοι για να το διατηρήσουμε υγιές και ευτυχισμένο. Όταν αυτή η ισορροπία διαταράσσεται για οποιονδήποτε λόγο, το δέρμα αρχίζει να εμφανίζει διάφορα σημάδια βλάβης. Η παροχή στο μικροβίωμα με ένα κοκτέιλ καλών βακτηρίων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκαταστήσετε την υγεία και τη φυσική λάμψη του δέρματος. Τα Ανθόνερα Μέντας και Λεβάντας θα θεραπεύσουν, θα ενυδατώσουν και θα καθαρίσουν το δέρμα σας σε βάθος, ενώ θα εξισορροπήσουν τέλεια το pH του δέρματός σας. Ο συνδυασμός και των δύο βοτάνων καθιστά αυτό το προϊόν κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος – ξηρό, μικτό και λιπαρό.

Είστε έτοιμοι να δώσετε στο δέρμα σας μια υγιή δόση μεταβιοτικών; Ρίξτε μια ματιά στο Υδροβιοτικό με Λεβάντα & Μέντα της InaEssentials για να αποκτήσετε την καλύτερη μεταβιοτική περιποίηση δέρματος στην αγορά.

Κάντε την παραγγελία σας τώρα! 

στο https://inaessentials.gr

 

📌 100% Επιστροφή χρημάτων - Δεν γίνονται ερωτήσεις 📝

Από το 2021 έχουμε την πολιτική «ο πελάτης έχει πάντα δίκιο». Αυτό σημαίνει ότι προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με τα προϊόντα σας

InaEssentials-BioCosmetic

    "Ένας σκοπός πέρα από το κέρδος: Πώς η εταιρεία μας συνεισφέρει ενεργά "

    Στην Ιnaessentials, πιστεύουμε στο να δίνουμε πίσω στις κοινότητες που μας έχουν υποστηρίξει. Για αυτό είμαστε περήφανοι που παρέχουμε επαγγελματικές ευκαιρίες σε άτομα που αποτελούν μέλη μειονοτήτων , βοηθώντας έτσι στο να υποστηρίζονται οικονομικά και στο να χτίσουν ένα λαμπρό μέλλον . Επιλέγοντας τα βιολογικά μας προϊόντα ,δεν επενδύετε μόνο στην υγεία, την ευεξία και την ομορφιά , αλλά συνεισφέρετε θετικά στις ζωές άλλων. Ελάτε μαζί μας να κάνουμε την διαφορά σήμερα .