Πως μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση

ΑΚΜΗ και πως μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση βοήθησε 168 000 ανθρώπους να την ξεφορτωθούν

Διαβάζετε ΑΚΜΗ και πως μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση βοήθησε 168 000 ανθρώπους να την ξεφορτωθούν 5 λεπτά Next Πως ξεφορτώθηκα την ακμή και άρχισα να απολαμβάνω την ζωή

Η ακμή …

 Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει σχεδόν κάθε έφηβος. Οι επώνυμες μάρκες προσφέρουν λύσεις, κάποιες ακριβές, κάποιες φθηνότερες, αλλά όλες έχουν κάτι κοινό: Δεν λύνουν το πρόβλημα. Στις αρχές του 2019, αφού κάναμε δοκιμές  και αφού πήραμε πολυ καλές κριτικές από όλους που δοκίμασαν το λεβαντόνερο μας, αποφασίσαμε και ξεκινίσουμε να πουλάμε το προϊόν μας στο διαδiκτυο.
         

Ευτυχώς τα 3 μας παιδιά είναι εξοικειωμένα με την τεχνολογία και κατάφεραν το όνειρο μας να γίνει πραγματικότητα ... Αν κάνουμε ένα φλασμπάκ, θα δούμε πώς, από ένα άγνωστο προϊόν, το ανθόνερο λεβάντας μας έχει γίνει το πιο αποτελεσματικό προϊόν κατά της ακμής στη Βουλγαρία, και αργότερα και σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Η αλήθεια είναι ότι  πίσω από αυτή την όμορφη ιστορία κρύβονται πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς. 

              Лавандула Inaessentials

Ποιοί είμαστε 

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με τη βιολογική γεωργία από το 2000. Ξεκινήσαμε ως ερασιτέχνες, αλλά με μεγάλο ενθουσιασμό. Αν και έχουμε μεγαλώσει ως επιχείρηση, προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε. Πήραμε την πρωτοβουλία τον Φεβρουάριο του 2019 να ξεκινήσουμε να προωθούμε τα προϊόντα μας στην τοπική αγορά με την βοήθεια των παιδιών μας. Μια ιδέα που μας οδήγησε στην επιτυχία  και για την οποία εκλέχτηκα Αγρότης Βιολογικής Καλλιέργειας της χρονιάς.

Васил и Веселина Ралчев

 Inaessentials

Ξεκινήσαμε χωρίς προσδοκίες ... Ο γιος μας δημιούργησε το ηλεκτρονικό κατάστημα τη περίοδο που σπούδαζε μάρκετινγκ και διαφήμιση στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε και να ξεκινήσουμε με μια διαφήμιση στο Facebook. Στην αρχή, δεν είχε αποτέλεσμα.Πληρώναμε 30 ευρώ την ημέρα για διαφήμιση και είχαμε 1-2 παραγγελίες, μέχρι που εμφανίστηκαν τα πρώτα θετικά σχόλια ικανοποιημένων πελατών κάτω από τις διαφημίσεις .

Μετά από περίπου ένα μήνα η πρώτη μας διαφήμιση είχε περισσότερα από 20 θετικά σχόλια, τα οποία είχαν τεράστιο αποτέλεσμα. Αποφασίσαμε να τρέξουμε άλλες 2 διαφημίσεις και συνέβη το ίδιο . Σε ένα σημείο, συνειδητοποιήσαμε ότι όχι μόνο οι έφηβοι, αλλά οι άνθρωποι όλων των ηλικιών παραγγέλνανε το ανθόνερο λεβάντας κατά της ακμής και όλοι ήταν ικανοποιημένοι.


 Έπρεπε να κάνουμε πολλές αλλαγές ... Κάποια στιγμή οι παραγγελίες έφτασαν 30 μπουκαλάκια την ημέρα, και εμείς ακόμα γεμίζαμε τα μπουκάλια με μία κανάτα στο σπίτι. Αποφασίσαμε να αγοράσουμε μηχανή γέμισης. Μετά από ένα μήνα έπρεπε να ενοικιάσουμε και να εξοπλίσουμε συσκευαστήριο και σύντομα έπρεπε να προσλάβουμε 2 υπαλλήλους που να ασχολούνται μόνο με το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Βρείτε την καλύτερη προσφορά για αυτό το προϊον ΕΔΩ



Επιβάλαμε εσωτερικούς κανόνες: Ο πελάτης θα πρέπει πάντα να είναι ικανοποιημένος, ακόμη και όταν δεν είναι. Μετά από 1000 πωλήσεις και ούτε ένα  παράπονο, αποφασίσαμε να αλλάξουμε τις διαφημίσεις μας και να προσφέρουμε δωρεάν επιστροφή χρημάτων αν ο πελάτης δεν έχει δει διαφορά. Αποδείχθηκε πολύ καλή κίνηση. Σήμερα έχουμε πουλήσει 110 000 μπουκαλάκια σε όλη την Ευρώπη και οι επιστροφές είναι μόνο 164. Γεγονός που μιλάει απο μόνο του .



Βλέποντας ότι το λεβαντόνερο μας λειτουργεί άψογα και οι πελάτες μας το λατρεύουν, αποφασίσαμε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Και έτσι δημιουργήθηκαν τα inaessentials.pl / sk / de . Ακολούθησαν η Μεγάλη Βρετανία, η Γερμανία, η Αυστρία, η Ρουμανία, η Σλοβακία και η Ελλάδα Ξεκινήσαμε να διαβάζουμε "ευχαριστώ" σε όλες τις γλώσσες. Όλα αυτά ήταν σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για μας, αλλά αρχίσαμε επίσης να αισθανόμαστε μεγάλη ευθύνη. Η νέα πρόκληση ήταν να διατηρήσουμε την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, κάτι το οποίο ήταν πάντα προτεραιότητα μας.

Μέχρι και σήμερα, μόνο εμείς (εγώ, ο γιος και η κόρη μου) απαντάμε προσωπικά σε όλα τα μηνύματα στο Facebook και το Instagram, γιατί γνωρίζουμε ότι η προσωπική στάση είναι πολύ σημαντική και παρόλο που είναι χρονοβόρο, πιστεύουμε ότι αξίζει τον κόπο. Η απόδειξη αυτού είναι τα περισσότερα από 10.000 θετικά σχόλια για τα οργανικά μας προϊόντα.

Σε τι διαφέρουν τα προϊόντα μας ;

Η διαφορά με εμάς είναι ότι αντιμετωπίζουμε τις καλλιέργειες λεβάντας με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Η παραγωγή μας είναι 2 φορές μικρότερη από την κανονική, αλλά η ποιότητα είναι ασύγκριτη, κάτι που αναζητούν οι πελάτες μας. Εκτός από τη βιολογική πιστοποίηση, δεν χρησιμοποιήσουμε ούτε βιολογικά γεωργικά φάρμακα. Το μόνο πράγμα που εφαρμόζουμε τα χωράφια μας είναι το "μυστικό" μας αφέψημα μιας βιοδυναμικής συνταγής.

 Στην πανσέληνο, συλλέγουμε τσουκνίδες, τις οποίες στη συνέχεια χρησιμοποιούμε ως κύριο συστατικό για το αφέψημά μας, τα συστατικά για τα οποία μας δόθηκαν από τη φύση. Αυτό το αφέψημα εξαλείφει όλες τις ασθένειες και διατηρεί τις θεραπευτικές ιδιότητες της λεβάντας, οι οποίες μεταφέρονται και στο λεβαντόνερο  μας. Πιστεύουμε ότι μία από αυτές τις ιδιότητες είναι ακριβώς το μοναδικό της αποτέλεσμα κατά της ακμής, κάτι που  κανένα άλλο ανθόνερο δεν έχει σε τέτοιο βαθμό.

👇Κάνοντας κλικ εδώ👇 

Βρείτε την καλύτερη προσφορά για αυτό το προϊον ΕΔΩ
 

"Ένας σκοπός πέρα από το κέρδος: Πώς η εταιρεία μας συνεισφέρει ενεργά "

Στην Ιnaessentials, πιστεύουμε στο να δίνουμε πίσω στις κοινότητες που μας έχουν υποστηρίξει. Για αυτό είμαστε περήφανοι που παρέχουμε επαγγελματικές ευκαιρίες σε άτομα που αποτελούν μέλη μειονοτήτων , βοηθώντας έτσι στο να υποστηρίζονται οικονομικά και στο να χτίσουν ένα λαμπρό μέλλον . Επιλέγοντας τα βιολογικά μας προϊόντα ,δεν επενδύετε μόνο στην υγεία, την ευεξία και την ομορφιά , αλλά συνεισφέρετε θετικά στις ζωές άλλων. Ελάτε μαζί μας να κάνουμε την διαφορά σήμερα .