Συμβουλές και κόλπα για μετά την Έκθεση στον Ήλιο που χρειάζεστε και δεν τα ξέρετε

Συμβουλές και κόλπα για μετά την Έκθεση στον Ήλιο που χρειάζεστε και δεν τα ξέρετε

InaEssentials-Βιολογικό-Ανθόνερο-Μελισσόχορτου

Η ομάδα της InaEssentials έχει ετοιμάσει χρήσιμες συμβουλές για τέλεια φυσική φροντίδα μετά τον έκθεση στον ήλιο. Γνωρίζετε ήδη ότι το μαγικό προϊόν είναι το 100% ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΕΡΟ ΜΕΛΙΣΣΟΧΟΡΤΟΥ! Διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να απολαύσετε όμορφο και υγιές δέρμα αυτό το καλοκαίρι!

Βιολογικό Ανθόνερο Μελισσόχορτου  – ο καλύτερος φίλος του δέρματός σας για το καλοκαίρι

Το Μελισσόχορτο, γνωστό και ως Melissa officinalis, είναι ένα από τα βότανα που είναι γνωστά για τις ευεργετικές του ιδιότητες εδώ και αιώνες. Χρησιμοποιείται ευρέως στη λαϊκή ιατρική και οι γιαγιάδες μας το χρησιμοποιούσαν για την παρασκευή διαφόρων φαρμάκων.

Η οικογενειακή μας επωνυμία κρατά τις παραδόσεις και πιστεύει ειλικρινά ότι η φύση μας έχει χαρίσει πολύτιμες πηγές υγείας.
InaEssentials-Βιολογικό-Ανθόνερο-Μελισσόχορτου
Γι' αυτό δημιουργήσαμε το 100% Βιολογικό Νερό Μελισσόχορτου, το οποίο θα είναι ο καλύτερος φίλος του δέρματός σας αυτό το καλοκαίρι. Δείτε ποιες είναι οι χρήσιμες ιδιότητες του και πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε.
                        
Το Μελισσόχορτο είναι ένα πολύ γνωστό μέσο για την προστασία του δέρματος από τις βλαβερές ακτίνες UV. Δυστυχώς, ενώ απολαμβάνετε τον ζεστό καιρό στην παραλία ή στην πισίνα, ο δυνατός ήλιος μπορεί να κάψει το δέρμα και να προκαλέσει ακόμα πιο σοβαρές συνέπειες. Αυτό περιλαμβάνει τη γήρανση του δέρματος, την εμφάνιση ρυτίδων και κηλίδων ηλικίας. Η έκθεση στον ήλιο χωρίς προστασία μπορεί επίσης να οδηγήσει σε επικίνδυνες καταστάσεις όπως ο καρκίνος του δέρματος.

Το προϊόν μας θα σας παρέχει επίσης την απαραίτητη φροντίδα για το δέρμα σας μετά την έκθεση στον ήλιο. Η απαλή και απόλυτα καθαρή σύνθεσή του προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και καταπραϋντική επιδερμίδα στο ερεθισμένο από τον ήλιο δέρμα. Θα βοηθήσει το δέρμα σας να ανακάμψει γρηγορότερα, αφήνοντάς το απαλό και λαμπερό.

Επιπλέον, το Ανθόνερο Μελισσόχορτου έχει αποδεδειγμένη αντιφλεγμονώδη δράση και βοηθά στη βελτίωση διαφόρων δερματικών παθήσεων, συμπεριλαμβανομένων του εκζέματος, των εξανθημάτων και του προβληματικού δέρματος.

InaEssentials-Βιολογικό-Ανθόνερο-Μελισσόχορτου

Πώς να χρησιμοποιήσετε το προϊόν μας;

Το βιολογικό νερό μελισσόχορτου της InaEssentials είναι κατάλληλο για χρήση σε ξηρό και ευαίσθητο δέρμα. Για να επιτύχετε το μέγιστο αποτέλεσμα, εφαρμόστε το σε προβληματικές περιοχές χρησιμοποιώντας ένα βαμβάκι. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τονωτικό για την καθημερινή περιποίηση προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ. Περιμένετε μέχρι να απορροφηθεί πλήρως το προϊόν. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Σας συνιστούμε να το χρησιμοποιείτε το πρωί και το βράδυ και μετά από κάθε έκθεση στον ήλιο για να απολαύσετε την απαλή ενυδατική και αναζωογονητική του δράση.

 

Το Ανθόνερο Μελισσόχορτου της InaEssentials είναι ένα φυσικό δώρο που θα παρέχει στο δέρμα σας αξιόπιστη φροντίδα μετά την έκθεση στον ήλιο. Φροντίστε να βιώσετε τις αποτελεσματικές του ιδιότητες από πρώτο χέρι. Παραγγείλετε αυτό το μοναδικό φυσικό προϊόν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Το φρέσκο ​​άρωμα και η αποτελεσματική του δράση θα το κάνουν ένα από τα αγαπημένα σας ευρήματα αυτό το καλοκαίρι!

 

Αγοράστε 100% ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΕΡΟ ΜΕΛΙΣΣΟΧΟΡΤΟΥ - η απόλυτη ανάγκη για την καλοκαιρινή σας περίοδο αυτή τη στιγμή με μια ειδική καλοκαιρινή ΕΚΠΤΩΣΗ - 20%.

Απλά χρησιμοποιήστε εύκολα αυτόν τον κωδικό:

LEMONBALMSUMMER

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΕΔΩ!

"Ένας σκοπός πέρα από το κέρδος: Πώς η εταιρεία μας συνεισφέρει ενεργά "

Στην Ιnaessentials, πιστεύουμε στο να δίνουμε πίσω στις κοινότητες που μας έχουν υποστηρίξει. Για αυτό είμαστε περήφανοι που παρέχουμε επαγγελματικές ευκαιρίες σε άτομα που αποτελούν μέλη μειονοτήτων , βοηθώντας έτσι στο να υποστηρίζονται οικονομικά και στο να χτίσουν ένα λαμπρό μέλλον . Επιλέγοντας τα βιολογικά μας προϊόντα ,δεν επενδύετε μόνο στην υγεία, την ευεξία και την ομορφιά , αλλά συνεισφέρετε θετικά στις ζωές άλλων. Ελάτε μαζί μας να κάνουμε την διαφορά σήμερα .